Over ons

V.M.T.A


Wat doen wij

VMTA geeft veiligheidsopleidingen en ondersteunt bedrijven betreffende veiligheidskundige onderwerpen. Binnen de veiligheidsopleidingen hebben wij een breed scala aan trainingen. U kunt dan denken aan de cursus bedrijfshulpverlener BHV, calamiteiten trainingen, maar ook voor VCA kunt u bij ons terecht. Op veiligheidskundig werk kunnen wij bedrijven ondersteunen met de bekende management systemen zoals ISO, OHSAS of VCA certificeringen. Maar ook voor het uitvoeren van een RI&E of het schrijven van u bedrijfsnoodplan kan V.M.T.A u ondersteunen.


De naam achter VMTA

In 2007 na het afronden van de opleiding Kader instructeur ben ik, Geert Visser gestart met mijn bedrijf V.M.T.A . Sinds 1998 al actief binnen de brandweer van Surhuisterveen in de functie van hoofdbrandwacht en training en oefening. In 2009 heb ik de opleiding voor veiligheidskundige afgerond en ben ik ook dit werk langzaam maar gedegen gaan uitbreiden naar wat er nu aan kennis binnen mijn bedrijf aanwezig is.  Rond mijzelf heb ik diverse deskundigen gegroepeerd die allemaal binnen hun eigen vakgebied mij ondersteunen.

Vernieuwend

VMTA werkt vernieuwend, alle cursisten hebben toegang tot ons standaard E-learning portaal. En specifieke klanten hebben de beschikking om dit met eigen content aan te vullen, zodat de content specifiek voor hun bedrijf geschreven wordt. Voor de cursist herkenbaar, en dat resulteert in een betere betrokkenheid.

Ook vernieuwend is ontzorgen in de zorg (bhv), wij ontzorgen uw bedrijf volledig. Nodigen de cursisten uit, plannen de cursussen en evalueren de cursus. Dit in nauwe samenwerking met bijvoorbeeld afdeling P&O.