Over ons

V.M.T.A


Wat doen wij

Wij geven veiligheidsopleidingen en ondersteunen bedrijven betreffende veiligheidskundige onderwerpen. Binnen de veiligheidsopleidingen hebben wij een breed scala aan trainingen. U kan dan denken aan de cursus bedrijfshulpverlener, calamiteiten trainingen, maar ook voor VCA kunt u bij ons terecht. Op veiligheidskundig werk kunnen wij bedrijven ondersteunen met de bekende management systemen zoals ISO, OHSAS of VCA certificeringen. Maar ook voor het uitvoeren van een RI&E of het schrijven van u bedrijfsnoodplan kan V.M.T.A u ondersteunen.


Wie zijn wij

In 2007 na het afronden van de opleiding van Kader instructeur ben ik, Geert Visser gestart met mijn bedrijf V.M.T.A . Sinds 1998 al actief binnen de brandweer van Surhuisterveen in de functie van hoofdbrandwacht. In 2009 heb ik de opleiding voor veiligheidskundige afgerond en ben ik ook dit werk langzaam maar gedegen gaan uitbreiden naar wat er nu aan kennis binnen mijn bedrijf aanwezig is. Geke, mijn vrouw, doet inmiddels de volledige administratie en verwerking van de cursisten gegevens. Rondom ons tweeën hebben wij diverse deskundigen gegroepeerd die allemaal binnen hun eigen vakgebied ons ondersteunen.

Vernieuwend

Wij werken vernieuwend, alle cursisten hebben toegang tot ons standaard E-learning portaal. En specifieke klanten hebben de beschikking om dit met eigen content aan te vullen, zodat de content specifiek voor hun bedrijf geschreven wordt. Voor de cursist herkenbaar, en dat resulteert in een betere betrokkenheid.

Ook vernieuwend is ontzorgen in de zorg (bhv), wij ontzorgen uw bedrijf volledig. Nodigen de cursisten uit, plannen de cursussen en evalueren de cursus. Dit in nauwe samenwerking met bijvoorbeeld afdeling P&O.